SECTIE 1 – Wat doen we met uw informatie?

Wanneer u iets uit onze winkel koopt, verzamelen we de persoonlijke gegevens die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres als onderdeel van het koop- en verkoopproces.

Bij het doorzoeken van onze winkel ontvangen we automatisch het internet protocol van uw computer (IP) adres om ons informatie te verstrekken die ons helpt om te leren over uw browser en het besturingssysteem.

Email marketing (indien van toepassing): Met uw toestemming kunnen wij u e-mails verzenden over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.

 

SECTIE 2 – TOESTEMMING

Hoe krijg je mijn toestemming?

Wanneer u ons persoonlijke gegevens verstrekt om een ​​transactie af te ronden, verifieert u uw creditcard, plaatst een bestelling, regelt een bezorging of retourneert u een aankoop, we impliceren dat u ermee akkoord gaat dat wij het verzamelen en alleen gebruiken om die reden.

Als we om een ​​secundaire reden om uw persoonlijke informatie vragen, zoals marketing, vragen we u rechtstreeks om uw uitdrukkelijke toestemming of u een kans te geven om nee te zeggen.

 

Hoe trek ik mijn toestemming terug?

Als u na het inloggen bent veranderd, kunt u uw toestemming voor ons opnemen om contact met u op te nemen voor de voortdurende inzameling, gebruik of openbaarmaking van uw informatie, op elk gewenst moment door contact met ons op te nemen door ons contactformulier te gebruiken of om ons te mailen bij : info@simpelgezondleven.nl

 

SECTIE 3 – TOELICHTING

We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken als we wettelijk verplicht zijn om dit te doen of als u ons gebruiksvoorwaarden schendt.

 

SECTIE 4 – DERDE PARTIJ DIENSTEN

Over het algemeen zullen de door ons gebruikte derdepartijen uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en onthullen voor zover dat nodig is om de diensten die zij aan ons leveren, uit te voeren.

Bepaalde dienstverleners van derden, zoals betaalgateways en andere betalingsverkeersverwerkers, hebben echter een eigen privacybeleid ten aanzien van de informatie die we aan hen moeten verstrekken voor uw aankoopgerelateerde transacties.

Voor deze providers bevelen wij u aan om hun privacybeleid te lezen, zodat u kunt begrijpen hoe uw persoonlijke gegevens door deze aanbieders worden behandeld.

Vergeet niet in het bijzonder dat bepaalde aanbieders zich kunnen bevinden in of hebben faciliteiten die een andere jurisdictie hebben dan u of wij. Dus als u ervoor kiest om door te gaan met een transactie die betrekking heeft op de diensten van een dienstverlener van een derde, dan kan uw informatie onderworpen zijn aan de wetten van de jurisdictie (en) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden.

Als u bijvoorbeeld in Canada is gevestigd en uw transactie wordt verwerkt door een betalingsgateway in de Verenigde Staten, kunnen uw persoonlijke informatie die bij de transactie is gebruikt, worden onderworpen aan openbaarmaking onder de Verenigde Staten wetgeving, waaronder de Patriot Act.

Zodra u de website van onze winkel heeft verlaten of doorgestuurd wordt naar een website of applicatie van derden, wordt u niet meer geregeld door dit privacybeleid of de gebruiksvoorwaarden van onze website.

 

Links

Wanneer u op links klikt op onze winkel, kunnen zij u weg van onze site leiden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van andere sites en moedigen u aan om hun privacyverklaringen te lezen.

 

SECTIE 5 – VEILIGHEID

Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, nemen wij redelijke voorzorgsmaatregelen en volgen de beste praktijken van de industrie om ervoor te zorgen dat het niet onjuist verloren, misbruikt, toegankelijk, geopenbaard, veranderd of vernietigd wordt.

Als u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie gecodeerd met behulp van Secure Socket Layer Technology (SSL) en opgeslagen met een AES-256-encryptie. Hoewel geen overdrachtsmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig is, volgen we alle PCI-DSS-vereisten en aanvullen we aanvullende algemeen aanvaarde industriestandaarden.

 

COOKIES

We kunnen informatie verzamelen over uw computer, inclusief uw IP-adres, besturingssysteem en browser type, voor systeembeheer en om rapporten te maken. Dit zijn statistische gegevens over de browseracties en patronen van onze gebruikers en identificeert geen individu.

 

SECTIE 6 – OUDERDOM VAN TOEGANG

Door gebruik te maken van deze site, vertegenwoordigt u dat u ten minste de leeftijd van meerderheid in uw staat of woonplaats bent of dat u de leeftijd van meerderheid in uw staat of provincie bent en u ons toestemming heeft gegeven om Uw kleine afhankelijke personen om deze site te gebruiken.SECTIE 7 – WIJZIGINGEN AAN HET PRIVACYBELEID

Wij behouden ons het recht om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen, dus lees het alstublieft regelmatig door. Wijzigingen en verduidelijkingen worden van kracht zodra ze op de website zijn geplaatst. Als we dit beleid materieel veranderen, zullen wij u hier in kennis stellen dat het is bijgewerkt, zodat u op de hoogte bent van de informatie die we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden wij gebruiken en / of onthullen het.

Als onze winkel is verworven of samengevoegd met een ander bedrijf, dan kan uw informatie overgedragen worden aan de nieuwe eigenaars, zodat we producten kunnen doorgaan met u.

 

VRAGEN EN CONTACT INFORMATIE

Als u wilt: toegang tot, correctie, wijziging of verwijderen van persoonlijke gegevens die wij over u hebben, een klacht indienen of simpelweg meer informatie willen ontvangen, kunt u contact opnemen met onze Privacy Compliance Officer via ons contactformulier of per mail op info@simpelgezondleven.nl

[Re: Privacy Compliance Officer] [Simpel Gezond Leven]

—-